Ronaldo Avrupa Şampiyonası / Cristiano Ronaldo Nun Milli Forma Ile Kirabilecegi 6 Rekor 90min - Portekiz'in dünyaca ünlü futbolcusu ve takım kaptanı cristiano ronaldo, fransa'yı yenerek euro 2016'da avrupa şampiyonu oldukları final maçında farklı duyguları bir arada yaşadı.

Ronaldo Avrupa Şampiyonası / Cristiano Ronaldo Nun Milli Forma Ile Kirabilecegi 6 Rekor 90min - Portekiz'in dünyaca ünlü futbolcusu ve takım kaptanı cristiano ronaldo, fransa'yı yenerek euro 2016'da avrupa şampiyonu oldukları final maçında farklı duyguları bir arada yaşadı.. Euro 2012'de de 3 golü bulunan ronaldo, ikinci kez bir avrupa şampiyonası'nda 3 gole ulaştı. Orijinal adı avrupa uluslar kupası adıyla kurulmuş olup, 1968 yılında şu anki ismini almıştır. Ronaldo, aynı zamanda avrupa futbol şampiyonası finallerinde 7 farklı maçta gol atarak rekor kırdı. Canlı skor uluslararası avrupa şampiyonası elemeleri avrupa şampiyonası 2021, elemeler sezonu oyuncu. Portekiz milli takımı ile 2016 avrupa futbol şampiyonası'nda mutlu sona ulaşan ronaldo, bu sezon 7.

Maçına çıkan ronaldo, avrupa şampiyonası tarihinde en çok forma giyen oyuncu olarak da bir başka rekora imza. Ronaldo is the hardest match of football career. Mücadelenin kalan bölümünü yedek kulübesinden takip eden ronaldo, uzatma bölümünde büyük heyecan yaşadı. Avrupa şampiyonası arenasına ilk kez euro 2004 finalleriyle ayak basan ronaldo, o günden itibaren tüm avrupa şampiyonaları'nda gol atmayı başardı ve 4 avrupa şampiyonası'nda da gol. 3, almanya (1972, 1980, 1996), i̇spanya (1964, 2008, 2012).

Portekiz Ermenistan I Ronaldo Nun Goluyle 1 0 Yendi Son Dakika Spor
Portekiz Ermenistan I Ronaldo Nun Goluyle 1 0 Yendi Son Dakika Spor from foto.sondakika.com
Avrupa şampiyonası arenasına ilk kez euro 2004 finalleri'yle ayak basan ronaldo, o günden itibaren tüm avrupa şampiyonaları'nda gol atmayı başardı ve dört avrupa şampiyonası'nda da gol. Cristiano ronaldo öyle bir gol atti ki̇, sevgilisi gözyaşlarını tutamadı. 2016 avrupa şampiyonası finalinde ronaldo'nun yaşadığı duygular şarkı hall of fame. Real madrid'den juventus'a transfer olan cristiano ronaldo hakkında bilmeniz gereken tüm veriler burada. 2016 avrupa şampiyonası finalinde ronaldo'nun yaşadığı duygular şarkı hall of fame. 2016 avrupa şampiyonası finalinde ronaldo'nun yaşadığı duygular şarkı hall of fame. Portekiz milli takımı ile 2016 avrupa futbol şampiyonası'nda mutlu sona ulaşan ronaldo, bu sezon 7. 6 futbolcudan biri olan cristiano ronaldo, bu turnuvada da gol atarsa avrupa şampiyonaları'nda 2 kere gol kralı olan ilk futbolcu olacak.

Avrupa futbol şampiyonası , 1960'tan beri uefa tarafından 4 yılda bir düzenlenen futbol turnuvasıdır.

Bu başarı istatistiği bu kulüpten: En fazla beğeniye sahip olan oyuncular şöyle: Portekiz'in dünyaca ünlü futbolcusu ve takım kaptanı cristiano ronaldo, fransa'yı yenerek euro 2016'da avrupa şampiyonu oldukları final maçında farklı duyguları bir arada yaşadı. Maçına çıkan ronaldo, avrupa şampiyonası tarihinde en çok forma giyen oyuncu olarak da bir başka rekora imza attı. Michel platini cristiano ronaldo (9'ar). Ronaldo, avrupa şampiyonası'nda mücadele ederken messi de arjantin formasıyla copa america da ter döküyor. Avrupa şampiyonası arenasına ilk kez euro 2004 finalleri'yle ayak basan ronaldo, o günden itibaren tüm avrupa şampiyonaları'nda gol atmayı başardı ve dört avrupa şampiyonası'nda da gol. Ronaldo, aynı zamanda avrupa futbol şampiyonası finallerinde 7 farklı maçta gol atarak rekor kırdı. Avrupa şampiyonası'nda futbolseverlerin beklemediği şekilde başladı. Avrupa bayanlar cev challenge kupası. 2016 avrupa şampiyonası finalinde ronaldo'nun yaşadığı duygularşarkı hall of fame. Avrupa futbol şampiyonası'nda (euro 2016) turnuva tarihine adını yazdırdı. Real madrid'den juventus'a transfer olan cristiano ronaldo hakkında bilmeniz gereken tüm veriler burada.

2016 avrupa şampiyonası finalinde ronaldo'nun yaşadığı duygular şarkı hall of fame. Uefa avrupa şampiyonası başlarken sosyal medyada taraftarlar, turnuvanın yıldız isimleriyle iletişim kurdu. Avrupa şampiyonası'nda futbolseverlerin beklemediği şekilde başladı. Portekizli yıldız böylece avrupa şampiyonası elemeleri ve finallerinde toplam gol sayısını 23'e çıkardı. Cristiano ronaldo, avrupa'nın en golcü oyuncusu unvanını, bu sezon lionel messi'den devraldı.

Ronaldo Dan 55 Hat Trick Portekiz Den Yarim Duzine Ntvspor Net
Ronaldo Dan 55 Hat Trick Portekiz Den Yarim Duzine Ntvspor Net from cdn.ntvspor.net
Avrupa futbol şampiyonası , 1960'tan beri uefa tarafından 4 yılda bir düzenlenen futbol turnuvasıdır. En fazla beğeniye sahip olan oyuncular şöyle: 2016 avrupa şampiyonası finalinde ronaldo'nun yaşadığı duygular şarkı hall of fame. 2016 avrupa şampiyonası finalinde ronaldo'nun yaşadığı duygular şarkı hall of fame. Avrupa şampiyonası arenasına ilk kez euro 2004 finalleriyle ayak basan ronaldo, o günden itibaren tüm avrupa şampiyonaları'nda gol atmayı başardı ve 4 avrupa şampiyonası'nda da gol. Uefa avrupa şampiyonası başlarken sosyal medyada taraftarlar, turnuvanın yıldız isimleriyle iletişim kurdu. Cristino ronaldo'nun kazandığı bireysel ödüller. Portekiz milli takımı ile 2016 avrupa futbol şampiyonası'nda mutlu sona ulaşan ronaldo, bu sezon 7.

Euro 2016'da macaristan karşısında şampiyona kariyerindeki 17.

Portekizli yıldız böylece avrupa şampiyonası elemeleri ve finallerinde toplam gol sayısını 23'e çıkardı. Ronaldo, avrupa şampiyonası'nda mücadele ederken messi de arjantin formasıyla copa america da ter döküyor. Portekiz'in dünyaca ünlü futbolcusu ve takım kaptanı cristiano ronaldo, fransa'yı yenerek euro 2016'da avrupa şampiyonu oldukları final maçında farklı duyguları bir arada yaşadı. Euro 2016'da ilk golünü atan ronaldo, 4 avrupa futbol şampiyonası'nda gol atabilen ilk futbolcu oldu. 2016 avrupa şampiyonası finalinde ronaldo'nun yaşadığı duygular şarkı hall of fame. Avrupa bayanlar cev challenge kupası. Portekiz milli takımı ile 2016 avrupa futbol şampiyonası'nda mutlu sona ulaşan ronaldo, bu sezon 7. 2016 avrupa şampiyonası finalinde ronaldo'nun yaşadığı duygular şarkı hall of fame. 6 futbolcudan biri olan cristiano ronaldo, bu turnuvada da gol atarsa avrupa şampiyonaları'nda 2 kere gol kralı olan ilk futbolcu olacak. Michel platini cristiano ronaldo (9'ar). En fazla beğeniye sahip olan oyuncular şöyle: Portekiz milli takımı ile 2016 avrupa futbol şampiyonası'nda mutlu sona ulaşan ronaldo, bu sezon 7. Cristino ronaldo'nun kazandığı bireysel ödüller.

Euro 2016'da macaristan karşısında şampiyona kariyerindeki 17. 2 avrupa şampiyonası'nda gol kralı olma rekoru. Portekiz milli takımı ile 2016 avrupa futbol şampiyonası'nda mutlu sona ulaşan ronaldo, bu sezon 7. Avrupa bayanlar cev challenge kupası. Portekiz milli takımı ile 2016 avrupa futbol şampiyonası'nda mutlu sona ulaşan ronaldo, bu sezon 7.

Cristiano Ronaldo Dunyayi Portekizli Yapti
Cristiano Ronaldo Dunyayi Portekizli Yapti from im.haberturk.com
Euro 2016'da ilk golünü atan ronaldo, 4 avrupa futbol şampiyonası'nda gol atabilen ilk futbolcu oldu. 2016 avrupa şampiyonası finalinde ronaldo'nun yaşadığı duygular şarkı hall of fame. Portekizli yıldız böylece avrupa şampiyonası elemeleri ve finallerinde toplam gol sayısını 23'e çıkardı. 6 futbolcudan biri olan cristiano ronaldo, bu turnuvada da gol atarsa avrupa şampiyonaları'nda 2 kere gol kralı olan ilk futbolcu olacak. Portekiz'in dünyaca ünlü futbolcusu ve takım kaptanı cristiano ronaldo, fransa'yı yenerek euro 2016'da avrupa şampiyonu oldukları final maçında farklı duyguları bir arada yaşadı. Real madrid'den juventus'a transfer olan cristiano ronaldo hakkında bilmeniz gereken tüm veriler burada. 2016 avrupa şampiyonası finalinde ronaldo'nun yaşadığı duygularşarkı hall of fame. Avrupa şampiyonası'nda futbolseverlerin beklemediği şekilde başladı.

Real madrid'den juventus'a transfer olan cristiano ronaldo hakkında bilmeniz gereken tüm veriler burada.

6 futbolcudan biri olan cristiano ronaldo, bu turnuvada da gol atarsa avrupa şampiyonaları'nda 2 kere gol kralı olan ilk futbolcu olacak. Maçına çıkan ronaldo, avrupa şampiyonası tarihinde en çok forma giyen oyuncu olarak da bir başka rekora imza attı. Ronaldo is the hardest match of football career. 3, almanya (1972, 1980, 1996), i̇spanya (1964, 2008, 2012). Bu maddede, avrupa futbol şampiyonası ve elemelerinin istatistikleri ve rekorları yer almaktadır. Bu gol, bir muhabir tarafından ronaldo'ya sorulunca olanlar oldu. Avrupa şampiyonası arenasına ilk kez euro 2004 finalleri'yle ayak basan ronaldo, o günden itibaren tüm avrupa şampiyonaları'nda gol atmayı başardı ve dört avrupa şampiyonası'nda da gol. 2016 avrupa şampiyonası finalinde ronaldo'nun yaşadığı duygular şarkı hall of fame. Portekiz milli takımı ile 2016 avrupa futbol şampiyonası'nda mutlu sona ulaşan ronaldo, bu sezon 6. 2 avrupa şampiyonası'nda gol kralı olma rekoru. Avrupa futbol şampiyonası , 1960'tan beri uefa tarafından 4 yılda bir düzenlenen futbol turnuvasıdır. Cristiano ronaldo öyle bir gol atti ki̇, sevgilisi gözyaşlarını tutamadı. Maçına çıkan ronaldo, avrupa şampiyonası tarihinde en çok forma giyen oyuncu olarak da bir başka rekora imza.

Maçına çıkan ronaldo, avrupa şampiyonası tarihinde en çok forma giyen oyuncu olarak da bir başka rekora imza avrupa şampiyonası. Aynı zamanda euro 2016'da macaristan karşısında şampiyona kariyerindeki 17.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook